Word Vriend

In augustus 2015 zijn wij gestart met de donateursactie Vriend van het Watersnoodhuis. Voor de instandhouding van de woning is de stichting afhankelijk van financiële bijdragen van het bedrijfsleven en particulieren.

Vanaf 20 november worden in Heijningen folders en inschrijfkaarten verspreid die na enkele dagen worden opgehaald. In het voorjaar van 2016 ontvangen de deelnemers een verzoek het toegezegde bedrag over te maken. Alle contacten met de Vrienden van het Watersnoodhuis verlopen via de mail; dat kost weinig tijd en geen geld en is dus uiterst effectief!

Na enige tijd ontvangen ook de inwoners van Fijnaart een enveloppe met informatie en een aanmeldkaart. De uitvoering van de hele actie is arbeidsintensief, dus die geschiedt in delen.

Voor hen die buiten het verspreidingsgebied wonen, hebben wij HIER voor u de mogelijkheid in te schrijven als Vriend van het Watersnoodhuis. U downloadt het document en vult het in, waarna u het toestuurt naar het secretariaat van de stichting, Molenstraat 52 , 4793 EH  FIJNAART.
Ook als u in het werkgebied woont, kunt u gerust gebruik maken van deze wijze van inschrijving.

Als Vriend van het Watersnoodhuis draagt u per jaar € 10 bij, maar meer mag ook.

Huisjeinwater